Contact us here

Curious but still a disbeliever?! Ask us anything… We’re here for you.

Ups! Please fill this correctly.Ups! Please fill this correctly.Ups! Please fill this correctly.Ups! Please fill this correctly.
Our motto? #InCodeWeTrust

Ben je naarstig op zoek naar talentvolle Junior Software Developers die snel autonoom werken?!

Dan zijn we waarschijnlijk de VIP placement “droids” die je zoekt…

<Say Whaaat?!>
What We Do

#AllForCodeAnd(Great)CodersForAll

We zijn <Code For All_>, een Social Impact startup opgericht in Portugal. Sinds 2015 bevrijden wij talentvolle mensen uit de klauwen van werkloosheid && || dead-end jobs. We leiden ze gedurende uiterst intensieve Full-Stack programmeer bootcamps van 14 weken op && helpen ze aan werk.

Onze afgestudeerden staan bekend om hun allround skillset, hun capaciteit om snel zelfstandig te werken && hun “no fear” mentaliteit. Het zijn stuk voor stuk “lean-mean-learning-machines” die geen uitdaging uit de weg gaan en die doorgaan tot de klus (perfect) is geklaard.

We hebben inmiddels 1000++ alumni die als Software Developer werken bij 60+ I.T.-bedrijven, zoals bij de Nederlandse parels Adyen, Topicus, Keylane, Kambr && Eaglescience Software. We durven dus vol vertrouwen te stellen we erg goed zijn in het maken van de juiste matches, zodat talenten kunnen schitteren bij de bedrijven waar ze terechtkomen!

How We Do I.T.

#BottomUpUnmatchableMatchMaking

Vanaf het eerste moment dat deelnemers in contact komen met de bootcamp, hebben we (net als jij) hoge verwachtingen en leggen we de lat direct hoog. Al tijdens het registratie- en veeleisende selectieproces worden kandidaten direct stevig getest op hun veerkracht (uiteindelijk wordt gemiddeld zo’n 5% toegelaten). En dat zorgt ervoor dat we alleen maar moedige, gemotiveerde && passievolle deelnemers hebben.

Ook tijdens de 14 weken dat ze in het programma zitten blijft de lat hoog liggen. We coachen ze en geven ze sterke fundamenten mee, leren ze “clean code” beheersen, && vooral: we leren ze om waanzinnig snel nieuwe skills te leren.

Tegelijkertijd betrekken we deelnemende bedrijven die bij ons werven vanaf het moment dat ze member worden bij het selectieproces, zodat we er zeker van zijn dat de beste matches gemaakt worden tussen hen && onze alumni. We zijn 24/7 beschikbaar && doen er alles aan om jouw recruitment ervaring zo goed && succesvol mogelijk te maken!

Geloof ons! We zijn er niet om random matches te maken. We zijn er om sterke, duurzame professionele relaties op te bouwen #ToCodeAndBeyond!

Our Memberships

#ThereIsNoPlaceLikeOurPlace(ment)

Wanneer je member wordt van onze <Code For All_> “hiring partners community”, of dat nou voor ”single-bootcamp membership” of een “one-year membership” is, dan heb je direct toegang tot de vele voordelen die we bieden && leuke events die we organiseren!

Check de tabel hieronder && bekijk welke optie het beste bij jouw recruitment behoefte past!

Membership Plans 2020/2021
Exclusieve toegang tot onze alumni

// "First pick" optie (Beware! Het aantal membership plaatsen per bootcamp is beperkt tot 15. Wanneer alle plaatsen gevuld zijn, kunnen we je op een wachtlijst plaatsen, waarbij we de volgorde van inschrijving hanteren!)

Selectie op voorkeursprofiel

// Werk met ons samen, zodat wij voor jou de beste talenten o.b.v. jouw voorkeursprofiel kunnen selecteren die, post-bootcamp, tot succesvolle matches leiden

Exclusieve toegang tot bootcamp events

// “Kick-off”, “Pitch Night” && ”Hackathon”!

Toegang tot onze alumni community

// Meer dan 1000++ Medior && Senior Software Devs

// Alleen toegankelijk voor <One-Year Membership> partners!!! Sorry…

<Single-Bootcamp Membership>

€3.750

// Fee per bootcamp
Hires Included0
Each Extra Hire€2.500
Discounts
Early Bird€250
// Deadline by November 13th 2020!!!

<One-Year Membership>

€6.950

// Fee per year
Hires Included2
Each Extra Hire€2.500
Discounts
Early Bird€500
// Deadline by November 13th 2020!!!
FAQ Yourself

#ThisIsHowWeRoll 101

Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik tussen jullie alumni de juiste mensen vind?

Early birds, always get the best worms… Bij de start van het lidmaatschap maken we kennis en vragen we je onder andere om jouw voorkeursprofiel met ons te delen. Tijdens het selectieproces selecteren we alvast de kandidaten voor waarvan we zien dat die aan jouw verwachtingen voldoen.

Een hechte band met onze “hiring partners” maakt een wereld van verschil als het aankomt op de duurzame matches waar we voor gaan.

Ik wil de productiviteit van onze senior devs niet ondermijnen door de tijd die het kost om Junior developer te begeleiden. Kunnen jullie helpen om ze snel ingewerkt te krijgen?

Ja, dat kunnen we. Een van de sterke punten van ons programma is om onze alumni zo te trainen dat ze binnen een korte tijd zelfstandig en “billable” zijn. Onze ervaring leert dat onze <Code Cadets> na gemiddeld drie maanden autonoom werken (waar “normale” junioren doorgaans een jaar nodig hebben om op gang te komen).

We hebben ook een tailor-made “on the job” mentoring && monitoring programma waarbij we ervoor zorgen dat jouw Seniors zoveel mogelijk ontlast worden. Samen met jou ontwikkelen && implementeren we een op maat gemaakt ontwikkelingsplan die aan de progressie-curve van elke “hire” een boost geeft #ToCodeAndBeyond!

Waar werken jullie alumni? Kunnen we in contact komen met deze bedrijven?

Onze alumni werken bij meer dan 60++ geweldige IT-bedrijven, zoals Topicus, Adyen, Eaglescience, Kambr, Keylane, Fruition Partners, Deloitte, NovaBase, Altran, Glintt && Bool (en nog veel meer). En ja, wanneer je met een van deze bedrijven in contact wilt komen om over hun ervaringen te horen, laat het ons weten. We brengen je graag met ze in contact!

We werken niet met Java && || JavaScript. Beheersen jullie <Code Cadets> ook andere talen?

Als er iets is wat ons onderscheidt, is het hoe we “leren programmeren” benaderen en doen. We doen, zoals anderen, niet aan “magische formules”. We doen niet aan “stuck-on-a-stack” Juniors. We geven les in solide && bewezen programmeer && “clean code” principes die ervoor zorgen dat onze alumni elke taal, elk framework && technologie weten te tackelen die ze maar willen. Onze programmeurs bijten zich vast in elke uitdaging && zijn zich bewust van hun sterke basiskennis en ervaring! #GoodCodeNeverLies

Hun “immersive” training zorgt er ook voor dat ze gewend zijn om onder druk te werken && ook in “hostile environments”. We zorgen ervoor dat ze hard, gefocust && onbevreesd aan de slag gaan en pas te stoppen wanneer de oplossing is uitgerold. Ze zijn gepassioneerde “lean-mean-learning-machines” && daar zijn we verdomd trots op!

Geeft jullie programma ook officiële certificeringen af?

Wanneer je iemand met een certificering wilt rekruteren, bijvoorbeeld een OCA-certificering of een post-HBO-titel, dan hebben we enkele post-bootcamp “on-the-job” programma’s van 4-8 weken die hiervoor zorgen.

We geven onze alumni sowieso een extra OutSystems training van 3 weken, waarbij ze hun Associate OutSystems Web Developer certificering kunnen halen.

Ik ben ook op zoek naar Medior && Senior Developers. Kunnen jullie me hier ook bij helpen?

Yes, we can! Omdat we al meer dan vijf jaar actief zijn, hebben we inmiddels een grote community van meer dan 1.000++ alumni opgebouwd, waarvan velen ondertussen al de Medior || Senior status hebben bereikt, waarmee we je in contact kunnen brengen.

Dus, als je op zoek bent naar ervaren developers && je hebt een <One-Year Membership>, deel je vacature met ons && wij “droppen” ‘m in onze actieve community. De eerste Medior Senior alumni die je aanneemt is voor onze rekening, BTW!

Ik heb me opgegeven voor een "Single-Bootcamp Membership" && heb geen match weten te maken. Wat dan?

Geen zorgen! Mocht het niet gelukt zijn om iemand te rekruteren uit de klas waar je bij aangesloten bent dan verlengen we kosteloos jouw lidmaatschap bij de eerstvolgende bootcamp. De enige kosten die je hebt zal de reguliere werving fee zijn per alumni die je aanneemt.

Word-of-Mouth

Wat zeggen bedrijven over onze <Code Cadets>?!

"Tijdens de bootcamp worden deze jongens && meisjes zo vaak in het diepe gegooid dat ze onbevreesd zijn en elke uitdaging die ze voor hun voeten krijgen geworpen aangaan. Linksom of rechtsom, ze vinden een oplossing!"

Martijn Odijk

Fruition Partners, #OperationsManager

// 25++ alumni hired!

"We nemen graag mensen uit het <Code For All_> programma in dienst omdat ze in staat snel nieuwe tools en frameworks te leren én ze in de praktijk te brengen. Ze zijn veel sneller autonoom en dus declarabel dan de gemiddelde junior developer. Geloof me!"

Daniel Custódio

Deloitte, #TaxITManager

// 36++ alumni hired && counting…

Contact Us

#WeGotYourBack(Up)

Geïnteresseerd in het werven van <Code For All_> alumni, maar heb je nog hulp nodig of vragen over enkele details?! Neem contact op met Mark. Hij is altijd beschikbaar && zorgt er graag voor dat je in je behoefte wordt voorzien && vertelt je graag over “perks” die we te bieden hebben!

Mark Sedney

<Co-Founder && COO>

<Code For All_The Netherlands>

< Linkedin >